mandag 23. november 2009

Visit Rødde

Tjohei, da var jeg tilbake med en ny video-update! Ikke av det sykeste slaget, men oppsummerer i hvert fall helgen som har gått! Uka var ikke så mye å spare på uansett! Kan vell si det så enkelt som at jeg tok en tur ut på Rødde for å besøke gamle trakter, og snylte kvelds-middag-kvelds! Var veldig så hyggelig! Alt så si som før selv om RassDrid, DreDil og Dåse hadde fått ansvar, Jonna hadde skamklippt seg (kort rundt øra, og med hoppbakke) og nye elever! Egentlig veldig lite som var likt før! 

Uten om det som ble vist i filmen ble mye av tiden brukt foran dataen (som seg hør og bør), spise halvstekte pepperkaker, Skype med Nick og ikke minst en liten innvielse i en ny dimensjon for prompehumor! Rett og slett noen som har tatt promp hakket videre fra å bare være noe morsomt, til å bli en aldri så liten fetisj!

Så nå kommer det en liten link som dere som har et dårlig hjerte, liten sans for verken kake eller promp, er mindreårig eller rett og slett tror sannsynligheten for at du vil komme til å ta deg nær av dette på et eller annet vis, bør holde dere langt vekke fra

www.cakefarts.com

Det var alt for denne gang! 

-Peace Out!

2 kommentarer:

  1. haha awesome! sånne random video updates vil eg se kver søndag, elsk!

    SvarSlett
  2. digge den diskret henvisningen til cakefarts. antihenvisning. funke kver gang, det!

    SvarSlett