lørdag 28. november 2009

Jallex @ Rødde & the RatShow

Jaujau, da var enda en uke over. Smalt gasnke kraftig i bakken igjen etter å ha fått oppleve 24t på Rødde forrige helg. Fant vell kort og godt ut at folkehøyskole er passe slappt, eksamen IKKE fullt så slappt. Men slappt nok til å benytte seg av sjansen da Ruth var på besøk, til å ta 2dager "off the hook". Sikta høyt og måtte selvfølgelig smake på middagen på Rødde på fredagen av den enkle grunn for å kvalitets sjekke og sikre et pedagogisk godt miljø. Ellers ble kvelden brukt til hoppe på trampoline, spille Scrabble og prøve å stille seg inn på udugelig-slapp-modusen fra i fjor. I et forsøk på å prøve å skape seg et liv inni mellom all lesinga dro Line aka the rat, DassDrid, Dredil, kRutha og Jallex opp i Vassfjellet for å teste isen og tungmetallene som var satt opp! Morsom session hvor blant annet RassDrid stilte opp med heavy-headed straight-airs. Da Line til slutt prøvde å ta Rotta på flatbaren, viste jernet å være hardest, så vi dro på McDonald's for å følge opp, i hvert fall Jallex sin tradisjon med x-antall små cheesburgere. 

Dette var novelle formen av ukens begivenheter, under finner du filmversjonen! Og som vanlig er den litt dårliggere enn boka/novella med visse mangler. Men vil du supplere på dine kunnskaper om suicide-bunny, kan du der få med deg "the suicide rat".

For de som ikke vet hva eller hvem Suicide Bunny er, vil den KANSKJE dukke opp i den kommende Adventskalenderen her på www.Jallextriestheworld.blogspot.com!

- Greeting from outer space!

1 kommentar:

  1. HAHAHA!!! Du he det råaste introen EVER:D HAHAA jellex tries the world FTW :D

    SvarSlett