mandag 21. februar 2011

Gøy på landet, enda gøyere på Lian!

Helga da det skulle skrives 2 oppgaver gikk ikke helt som planlagt. Dermed ble fredagen og lørdagen brukt til å skli rundt på isen i Vassfjellet, mens søndagen ble tilbrakt i langt mer koslige OMGivelser på Lian! Så den korte versjonen går som følger: knekt spade, knekt tre, knekt kamerastativ, knekt grillpølse-pinne og et særs koslig hopp!

Den litt lengre versjonen er at vi hooka opp med en gjeng ex-røddere og dro opp på Lian for å hoppe på et godt gammeldags jordehopp med påskestemning. Det var vell det vi trodde i hvertfall. I den magiske polo'n til Babben dro Kjetil, Line-mite, Karen og undertegnede oppover mot Lian. Etter semi-sightseeing på Lian og omegn var vi endelig framme på et forholdsvis random jorde. Det viste seg jo da at Daniel Haugen hadde fått spadd opp et gøy hopp med passelig langt in-run, og et juletre i landinga. GØY! Så da ble resten av dagen brukt til hopping, grilling og høre på musikk fra en ropert. Blir fort glad-stemning av slikt.

Ble desverre ikke mye filming, så kommer nok ingen super-edit fra Daniel Haugen Invitational fra Jallex-tries-the-World denne gang. Men de mange ryktene som svirrer rundt i denna asfalt-jungelen sier at Karen har noen klipp som vil deles med resten av verden sånn etter hvert. Så da kan dere enten følge med på http://karenczaikowski.wordpress.com/ , hvor det og har blitt lagt ut noen screen-shots, ellers er det bare å holde deg her på Jallex tries the World.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar