mandag 15. februar 2010

Videoblogg?

Blei desverre ikke noe videoblogg denna uka, men lover å komme sterkere tilbake neste helg! Som blant anna kommer til å inneholde en fullt mulig interessant reise hjem til GVARV i bilen til Dåse. Unnskyldningen min er nok at Jallex har hatt det alt for morsomt på ski denna uka, så da var det lite aktuelt å filme. Kan vell oppsumere det slik: Mandag: Kveldskjøring med ungane i Vassfjellet. Hopper videre til onsdag hvor det igjen var 2-3timers "powder" sesh i Vassfjellet med Jompa, Magnus, Jokkakim og Razzmuzz. Samt gangster grøftekjøring! Torsdag var heller ikke noe spesielt på planen. Fredagen ble igjen brukt til kveldskjøring, og da var endelig de nye railsa satt opp i Vassfjellet. Noe som forårsaka veldig mye kozz. Lørdag ble også brukt til loking, mens søndagen igjen ble brukt til Vassfjellet. En dag som inneholdt MYE knall og litt fall for Jallex sin del. Bomma på farta to ganger, faila på one-foot og var i generelt god gammeldags søndagsform! På tross av det var det morsomt, noe Vassfjellet ALLTID er! 

Under kommer det et lite bilde fra ukas høydepunkt da Jallex, og IKKE bussen fra ................ dro oss opp fra grøfta! Har også tatt med et bilde av verdens søteste busemann med øyne og munn som jeg tilfeldigvis plukke tut av nesa her om dagen! Ganske stoka på den azzz!

Vi i grøfta opp til Vassfjellet. Jallex tar selvfølgelig saken i egne hender og napper opp bilen av grøfta som om det er ingenting!

Busemannen som trodde han var fisk! Er uansett ganske fasinerende siden den tross alt har både øyne, nese og munn! Og i tillegg rabis, som du kan se hengende ut av den venstre munnviken! LOL!

Piiiz aot!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar